12 Ιουνίου 2013

Στην Αθήνα "τον βρήκαν" τα μεσάνυχτα τον Ethan...

 Πρεμιέρα έκανε χθες η πολυσυζητημένη ταινία "Before Midnight"(Πριν τα Μεσάνυχτα) με τον Ethan Hawke και την Julie Delpy να μονοπωλούν εύλογα όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής βραδιάς. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια μέρα δόθηκε και το έναυσμα της έναρξης του τρίτου Θερινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Η λαμπέρη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς αντί για το θερινό Σινέ "Θησείο" που είχε αρχικά σχεδιαστεί να διεξαχθεί το event. 
 Πλήθος κόσμου συνέρρεε για να δει από κοντά τον γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ και 
γιατί όχι να πάρει και ένα αυτόγραφο! Χάρις Αλεξίου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Σάκης Ρουβάς, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν μερικοί από τους
Έλληνες επώνυμους που τίμησαν με την παρουσία τους το ξεχωριστό αυτό γεγονός 
του καλοκαιριού. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται παγκόσμια πρέμιερα Χολιγουντιανής παραγωγής στην Ελλάδα και που τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν και ολοκληρώνονται μόνο στην χώρα μας. Συγκεκριμένα στην πανέμορφη Μεσσηνία της Πελοποννήσου. Είναι αναμφισβήτητα μια αβανταδόρικη ταινία για τον ελληνικό τουρισμό. 
Θα ήθελα πολύ να παρευρισκόμουν στην χθεσινοβραδινή πρεμιέρα αλλά anyway θα ξανάρθει ο Ethan στην Ελλάδα, δε μπορεί, αφού όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του λάτρεψε την Ελλάδα (και εμείς σε λατρεύουμε Ethan!). 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου