01 Ιουνίου 2013

Εδώ Χόλιγουντ!

Ουφ, πάει και αυτός ο μήνας, επιτέλους! Να 'ναι καλά είχε πολύ υλικό για επεξεργασία από μέρους μου! Αλλά ο κόσμος της showbiz είναι κάθε μέρα εκπλήξεις και φρέσκα νέα. Οπότε θα σας τα συνοψίσω και θα τα σχολιάσω με τον δικό μου...ξεχωριστό τρόπο!

Σαν βόμβα πέφτουν τον τελευταίο καιρό οι ειδήσεις για χωρισμό και απιστία στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ (όχι ότι είναι σπάνιο φαινόμενο). Πρώτα η Kristen Stewart με τον Robert Pattinson (χαρά που θα κάνανε οι θαυμάστριες...) και τώρα το perfect couple Miley Cyrus και Liam Hemsworth. Παρ' όλο που οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους μόλις πριν δυο μέρες, ο Liam δεν φαίνεται να το έχει πάρει και πολύ κατακάρδα. Αντίθετα χθες εθεάθη χαμογελαστός και κεφάτος να πηγαίνει γυμναστήριο με αυτά τα..."διακριτικά"- (που φωτίζουν το βράδυ σε περίπτωση που θες να σηκωθείς από το δωμάτιο και δεν έχει φως)- αθλητικά παπούτσια.
Να σας θυμίσω πως πριν μερικούς μήνες η Miley Cyrus φορούσε ένα μονόπετρο που της χάρισε ο ίδιος και έλιωνε στην παρουσία του, τώρα εκείνος "λιώνει" στα γυμναστήριο. Άντρες...
Εκτός από τους χωρισμούς, ένα άλλο θέμα που "πουλάει" είναι η εγκυμοσύνη. Λυσσάξαν βλέπετε την βδομάδα που πέρασε να διαδίδουν ο ένας και ο άλλος πως η αοιδός που βλέπετε αριστερά (η Beyonce καλέ) είναι έγκυος. Τι το ήθελαν; Μια να βγαίνει ο αγαπητικός της ο Jay-Z να το διαψεύδει, μια να ποζάρει η ίδια με ένα ποτήρι κρασί και μια κουκούλα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι η Beyonce ή ο Jay-Z με περούκα, και δίπλα ο δίδυμος αδερφός του; Λάθος στυλιστικά πρότυπα έχεις καλή μου...κατα τα άλλα σε συμπαθώ να το ξέρεις...
Ο Matt Damon και ο George Clooney φαίνεται πως τα πηγαίνουν εξαιρετικά, αφού η φιλία τους μετράει από τότε που συνεργάστηκαν στο "Ocean's Eleven" (η Συμμορία των Έντεκα).
Απόδειξη το ότι παίζουν ξανά μαζί στην ολοκαίνουργια ταινία τους, την "Monument Men", τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στην Αγγλία. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου