26 Απριλίου 2013

Channing Tatum- ΑΦΙΕΡΩΜΑ

CHANNING TATUM Happy Birthday!

 Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στον όμορφο και ταλαντούχο Αμερικανό ηθοποιό Channing Tatum. Τιι; δεν τον γνωρίζετε;; ε, ευκαιρία να τον μάθετε! 
 Αν και είμαι σίγουρη πως όταν τον δείτε θα τον θυμηθείτε γιατί όλο και κάπου θα τον έχετε δει! Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία Step Up και έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα όπως αυτό της Amanda Seyfried. Για όσες τον θυμάστε μόλις παρακάτω θα τον γνωρίσετε ακόμη καλύτερα!
 
Το αγόρι αυτό που σήμερα έγινε 33 ετών γεννήθηκε στο Cullman της Alabama αλλά μεγάλωσε κοντά στον Μισισιπή ποταμό. Έχει 
ρίζες από Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία και φυσικά από Αμερική. Ως αθλητικό παιδί (πασιφανές άλλωστε και από την πάνω φωτό) και μεγαλωμένο στις ΗΠΑ έπαιζε baseball, soccer αλλά και ποδόσφαιρο. Όσο και αν φαίνεται περίεργο πήγε σε καθολικό σχολείο, το Tampa Catholic High School. Αξιοσημείωτο (;) είναι το γεγονός ότι ξεκίνησε συμμετέχοντας στο videoclip του Ricky Martin "She Bangs". Ξέρω ό,τι θυμάμαι χαίρομαι και εγώ...
Καλά θα σας μεταφέρω σε κάτι πιο πρόσφατο και "φρέσκο". Αξιόλογες δουλειές; Πολλές μπορώ να πω. 

Θα ξεκινήσω όμως από το "CSI: Miami" 
το 2004 το όποιο του έδωσε το έναυσμα 
για τον ρόλο του στα sequel του Step Up (στα δύο πρώτα για την ακρίβεια) ως 
Tyler Gage. Για να κάνουμε και λίγο 
gossip, το 2006 στην ταινία Step Up  ο Channing γνώρισε την νυν γυναίκα του Jenna Dewan Tatum! Αρραβωνιάστηκαν  το 2008 και από πέρυσι έχουν ένα παιδί!
  
  To 2010 ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο δράμα πρωταγωνιστώντας στην δραματική και ρομαντική ταινία "Dear John" με την Amanda Seyfried (αξέχαστη μετά από το "Mama Mia").

 Η χρονιά που πέρασε ήταν αδιαμφισβήτητα η δική του. Έπαιξε στις ταινίες "21 Jump Street"- για την οποία ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Best Actor In Comedy στα Broadcast Film Critics Association Awards- "Magic Mike" και "The Vow"- στην τελευταία πρωταγωνίστησε με την Rachel Mc Adams ("The Notebook"). Το αποκορύφωμα  όμως ήταν ότι ανακηρύχθηκε Νοέμβριο του 2012 ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη από το περιοδικό People ανάμεσα σε 185 διάσημους άνδρες! Μέχρι τώρα απολαμβάνει αυτόν τον τιμητικό τίτλο μέχρι να βγει ο καινούριος... Καλά για τα άλλα άτομα της λίστας δεν νομίζω ότι είναι άξια να αναφερθούν μιας ούτε διάσημα ούτε και σέξι είναι μερικά από αυτά...(Ε, μη μου πείτε ότι είναι σέξι ο Damian Lewis ή ο Blake Shelton που για να είμαι ειλικρινής ούτε καν είχα ακούσει τα oνόματα τους πριν...)!
Τιι;; ακόμα δεν συμπαθήσατε τον Channing Tatum; Μα τι άλλο να σας πούμε...μέχρι 
και σε θήκη για iphone βγήκε το αγόρι...Αν είστε από αυτές που θέλετε την θήκη σας πληροφορούμε πως εφαρμόζει μόνο σε Iphone 4 και κοστίζει 20,89 δολάρια. Λίγο ακριβή αλλά Channing Tatum είναι αυτός...
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου